Anneleen de Lille

Anneleen de Lille
Volgend programma op 31 december Incompany masterclass: Het corporate brein

Anneleen De Lille is een ervaren keynote spreker en trainer. Ze is gespecialiseerd in gewoonteveranderingen die ons brein versterken, onze productiviteit verbeteren en ons werkgeluk verhogen.

Als spreker inspireert ze een brede waaier van organisaties met haar interessante inzichten en concrete stappen naar een gezonder en gelukkiger (werk)leven.

Ze heeft een Bachelor in Toegepaste Psychologie, een Master in Counselling en een postgraduaat in oplossingsgerichte, cognitieve therapie. Haar expertise ontwikkelde ze toen ze studeerde en werkte in Engeland. Na haar studies startte ze haar carrière bij Livewell, een bekend programma in het Verenigd Koninkrijk voor mensen met obesitas. Samen met haar team hielp ze honderden mensen door als het ware hun brein te leren herprogrammeren zodat ze er uiteindelijk in slaagden om hun eet- en beweeggewoontes voorgoed te veranderen. In haar boek Denk Gezond Dieet Gezond (2017, Lannoo) deelt ze haar inzichten hoe je  brein slechte gewoontes kan afleren, goede kan ontwikkelen en volhouden.

In parallel met haar expertise in eetgewoonten ontdekte ze dat haar inzichten over gewoonteverandering ook van cruciaal belang zijn bij het verhogen van de mentale weerbaarheid in bedrijven. Samen met het team van Better Minds at Work, ontwikkelt ze succesvolle programma’s om het mentaal welzijn te verhogen op de werkvloer.

 Anneleen is een energieke spreekster en weet als geen ander haar kennis op een heel toegankelijke en toepasbare manier over te brengen.

“Effective leadership is putting first things first. Effective management is discipline, carrying it out.” Stephen M.R. Covey