1,5-meter-proof

1,5-meter-proof

Zorgeloos inschrijven voor het najaar

Het is een onrustige tijd met veel onzekerheid voor iedereen. Bij Focus Learning Journeys houden we hier rekening mee in onze programmering en uitvoering. Je kunt je met een gerust hart inschrijven voor onze programma’s in het najaar en daarna.

Ingericht op de 1,5-meter samenleving

Het geeft ons vertrouwen dat we vanaf juli 2020, zoals het er nu naar uitziet, met 100 personen bij elkaar mogen komen. Natuurlijk op gepaste afstand, want het ziet er naar uit dat we naar een 1,5-meter samenleving gaan.

Veiligheid staat voorop en de experts van het RIVM bepalen, dat is voor ons het uitgangspunt. We dragen zorg voor een veilige omgeving en werken op dit moment met onze vaste locaties Bar Beton Rijnsweerd en VRIJ in Culemborg aan tekeningen en plannen, zodat we je in het najaar volledig 1,5-meter-proof kunnen faciliteren in je leerreis. Zo heeft Bar Beton bijvoorbeeld een prachtige grote zaal van 260m2, hoge plafonds en een restaurant van 500m2, waar we zelfs het maximum toegestane aantal van 100 deelnemers op gepaste afstand kunnen ontvangen. Al hanteren we voor de meeste van onze programma’s een veel beperkter aantal deelnemers.

Als het RIVM alsnog besluit dat we in het najaar niet bij elkaar mogen komen, dan verplaatsen wij onze programma’s naar een later moment in het jaar of naar het voorjaar van 2021. Je neemt dan zonder extra kosten deel aan hetzelfde programma met dezelfde inhoud.

"Als je een hek om mensen heen zet, krijg je schapen." Mathieu Weggeman (leiderschapsexpert)