Tom Peters

Tom Peters

Tom Peters is een icoon in management, de leider onder de managementgoeroes. Hij is ondernemer, adviseur, bovenal performer en adoreert nieuwe ontwikkelingen.

This seminar is an opportunity to make a dramatic difference in people’s lives


Tom Peters

Tom Peters is een icoon in management, de leider onder de managementgoeroes.

Hij is schrijver van managementboeken, ondernemer, adviseur, columnist en bovenal performer. Hij adoreert nieuwe ontwikkelingen. Hij voelt zich thuis op een podium en heeft vanaf de jaren ’80 letterlijk duizenden optredens verzorgd over de hele wereld. Met zijn enorme spreektempo, zijn niets verhullende taalgebruik, vele kleurige sheets en zijn enorme stortvloed van ideeën is Tom Peters al jaren een van de populairste managementsprekers van de wereld.

Tom Peters studeerde civiele techniek aan Cornell en behaalde zijn MBA aan Stanford. Als luitenant van de marine ging hij twee keer naar Vietnam. Hij was jarenlang partner van McKinsey. Hij ontving meerdere eredoctoraten.

Tom Peters werd bekend door het boek In Search of Excellence dat in 1982 verscheen en dat hij samen met Bob Waterman schreef. Het werd een enorme bestseller. Later volgden boeken als A passion for excellence, Thriving on chaos, Liberation management, The Tom Peters Seminar: Crazy times call for crazy organisations en The persuit of WOWen, Re-imagine! Business excellence in a disruptive age en zijn laatste boek: The little big things – 163 ways to persue excellence. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan 20 talen en alleen al van In search of excellence werden meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht.

"Change comes from feeling. Put feeling first." Dan Heath (Amerikaanse verander-goeroe)