Teun Hardjono

Teun Hardjono

Hardjono werd als eerste Nederlander gevraagd voor de prestigieuze International Academy of Quality en hij adviseerde de minister van Economische Zaken over de manier waarop in Nederland meer aandacht kon worden gecreëerd voor kwaliteit.


Met passie, toewijding en inspiratie deelt prof. dr. ing. Teun Hardjono zijn visie tijdens lezingen op het gebied van kwaliteitsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, organisatieontwikkeling, strategie en innovatie om het strategisch perspectief van u en uw organisatie naar een (nóg) hoger niveau te tillen.

Teun Hardjono weet met intrigerende uitspraken en verrassende denkmodellen de tongen los te krijgen en de gedachten in beweging weet te zetten. Hij schuwt daarbij niet om, als daar aanleiding toe is, de grenzen op te zoeken tussen de harde strategische -en levensbeschouwelijke zingevingvraagstukken.

Auteur van diverse managementbestsellers
Hardjono heeft verschillende bestsellers geschreven met betrekking tot kwaliteitsmanagement, socialisatievermogen, innovatievermogen en MVO. Begin 2013 heeft hij de besteller “Horizontaal Organiseren” gepubliceerd. Daarnaast behoren de boeken “Perspectieven op Kwaliteit.nl”, “Perspectieven op MVO.nl” en “Management van Processen” tot bestsellers binnen dit vakgebied en werden er duizenden exemplaren van zijn proefschrift “Ritmiek en Organisatiedynamiek verkocht, waarin in zijn Vierfasenmodel een wetenschappelijke onderbouwing krijgt.

Carrière
Sinds 1998 is Hardjono parttime hoogleraar Kwaliteitsmanagement en Certificatie aan de RSM (Rotterdam School of Management)  Erasmus University Rotterdam. Tevens staat hij in het Corporate Social  Responsibilty Executive Programma van de Erasmus School of Accounting en Assurance. Hardjono is voorzitter van de Examencommissie van de RSM.

Daarnaast had en heeft hij nog tal van nevenfuncties. Zo  was hij negen jaar  lid van de Accreditatie Commissie van de Raad voor Accreditatie en nog altijd lid van de Raad van Toezicht van de Examenkamer, lid van de Klankbordgroep Levensbeschouwing en Ondernemen van het VNO-NCW , fellow van het Wetenschappelijke Instituut van het CDA en voor het CDA gemeenteraadslid in Gouda. Daarnaast is Hardjono sinds 2011 directeur bij CSR Academy. Dit is een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de wereld van morgen. De essentie van CSR-Academy is; “Empowering people for a better society.”

Wat zeggen onze deelnemers over Teun Hardjono?
• Teun Hardjono zet theorie in een andere context
• Rustige verteller
• Het college (Management van processen) was geheel anders dan verwacht: niet corrigerend of aanreiken van tools, maar filosofisch teruggaan naar de kern: mensen
• Het was eigenlijk een verrijkend gesprek met de groep in plaats van een presentatie 
• Mooi verhaal, van conventioneel naar de toekomst.
• Voor ieder wat wils

Meer informatie over Teun Hardjono?
Kijk dan op: www.hardjono.nl of www.csr-academy.com

Testimonials

  • 8.5

    Goeie diepgang, prikkelt tot nadenken.

    Joost van der Ham, Management consultant, BPM Consult
  • 9.5

    Ik heb genoten, blij en verwondering.

    Remco Brandwacht, Strategisch adviseur bedrijfsvoering, Omgevingsdienst regio Nijmegen
“Lead from the back — and let others believe they are in front.” Nelson Mandela