Remco Claassen

Remco Claassen
Volgend programma op 4 juni De essentie van leiderschap

Remco Claassen richt zich tijdens de training op de ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effecitviteit.

Voor de liefhebbers

Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. 

Bij toeval kwam Remco Claassen terecht in 'trainersland'. Hij werd direct omarmd door bedrijven en deelnemers en zijn loopbaan kwam in een stroomversnelling. Bedrijven als KLM, Ericsson, Philips, Ernst & Young, KPMG, NUON en Ordina vroegen hem al snel voor advies en training op het gebied van Leadership Development.

Onder andere zijn presentaties in het voorprogramma van internationale topsprekers (zie video) als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini hebben hem op de kaart gezet. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij is auteur van de bestsellers ‘IK’ en ‘WIJ’ die een doorbraak worden genoemd in de menselijk meesterschap.

Bij Focus Conferences en DenkProducties is hij al 9 jaar de best beoordeelde trainer. Remco is een humorvolle, ietwat botte kenniskliko. Hij weet op een verfrissende en humorvolle manier zijn publiek tot effectieve leiders te maken. Hij laat zich inspireren door o.a. Deepak Chopra, Wayne Dyer, Helen Palmer, Antony Robbins, Dale Carnegie, Robert Cialdini en Stephen Covey. Zijn motto: ‘Leiderschap hoeft geen pijn te doen’. Als performer is hij het best te beschrijven als een kruising tussen Stephen Covey en cabaretier Hans Teeuwen.

De hoofdthema’s van zijn boeken, trainingen en lezingen zijn leiderschap en effectiviteit. Het gaat hierbij zowel om persoonlijk leiderschap als het leiding geven aan anderen.

  • 1. Remco Claassen
  • 2. Remco Claassen
  • 3. Remco Claassen
  • 4. Remco Claassen
“Lead from the back — and let others believe they are in front.” Nelson Mandela