Over Peter Simoons

Peter Simoons

Als organisatiecoach en mentor werkt Peter Simoons met zakelijke leiders en alliantie professionals van zowel multinationals tot start-ups.

Voor de liefhebbers

Als organisatiecoach werkt Peter Simoons met zakelijke leiders en alliantie professionals, uiteenlopend van multinationals tot start-ups. Hij fungeert hierbij als klankbord en gids in de reis naar een 'Collaborative Business wereld'.

Peter Simoon’s CV omvat tientallen jaren werkervaring in strategische partnerschappen en new business development. In zijn laatste corporate opdracht was Peter als Global Alliance Executive verantwoordelijk voor de alliantie tussen twee multinationals.

Peter is een ASAP Certified Strategic Alliance Professional (CSAP) en oud-voorzitter van de Benelux Chapter van ASAP,  de Association of Strategic Alliance Professionals.

Testimonials

 • 6

  Inhoudelijk goed, maar mag meer bevlogenheid/dynamischer zijn.

  Paul Peeters, Teamleider financieel beleid, Waterschap Hollandse Delta
 • 7.8

  Veel voorbeeldeb vanuit het commerciële bedrijfsleven die niet echt toepasbaar zijn bij de overheid (de doelgroep in de zaal).

  Jos Buijserd, Beleidsmedewerker, Gemeente Cromstrijen
 • 8.5

  Mooie combinatie tussen theorie en praktijk, mooi om de ervaring terug te zien in het college. Sterk: voorbeelden en praktische handvatten en directe toepasbaarheid.

  Annette Sibma, Manager businessontwikkeling, Achmea
 • 8

  Mooie, systematische lijn van A tot Z rond allianties.

  Frank Eetgerink, Concept developer, Blue River Concepts
"We spend a lot of time teaching leaders what to do. We don’t spend enough time teaching leaders what to stop." Marshall Goldsmith