Paul Rulkens

Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en professioneel succes op de meest snelle en eenvoudige manier.

Voor de liefhebbers

Als ervaren adviseur en spreker heeft hij in de afgelopen jaren over de hele wereld gewerkt met honderden professionals, executives en ondernemers om ze te helpen om alles te halen uit alles wat ze al hebben. Oorspronkelijk opgeleid als chemisch ingenieur, brengt Paul bijna 20 jaar internationale ervaring met zich mee op het gebied van leiderschap, strategie en organisatorische ontwikkeling. Als spreker deelt hij met zijn kenmerkende humor, essentiële mindsets en praktische technieken dé inzichten om snel persoonlijk, professioneel en zakelijk succes te behalen.

Zijn ideeën over High Performance zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten rondom gedrags-psychologie, neuro-wetenschap en met name gezond verstand. Zijn onderwerpen richten zich op het halen van ambitieuze doelen, inspirerend leiderschap en snelle innovatie.
Innovatie wordt vaak gezien als moeilijk, duur en risicovol. Paul Rulkens presenteert een tegendraadse strategie om rap te innoveren in iedere industrie, onderneming of professionele omgeving. Het toepassen van zijn ideeën geeft iedere deelnemer de kans om zich te onderscheiden als een Giraf, omgeven door veldmuisjes.

Paul Rulkens helpt organisaties om de nieuwe technologieën een disruptieve ontwikkelingen voor te zijn en om deze echt toe te passen. Hij houdt zich vooral bezig met mindsets om rap te kunnen innoveren.

Verder worden zijn populaire TED talks veelvuldig gebruikt als inspiratiebron bij professionele trainingen over de hele wereld. 

"Als je een hek om mensen heen zet, krijg je schapen." Mathieu Weggeman (leiderschapsexpert)