Over Oscar David

Oscar David

Oscar David is organisatiepsycholoog en adjunct professor aan TIAS. Zijn passie is het stimuleren van potentieel en bewustwording in organisaties.

Voor de liefhebbers

Oscar G. David (1965) is organisatiepsycholoog, executive (team)coach, bestuursadviseur en spreker op het gebied van leiderschap en verandering. Hij heeft 30 jaar ervaring in het begeleiden van leiders en hun teams in de top van internationale ondernemingen, financiële instellingen, ministeries en andere overheidsorganisaties en zorginstellingen. Naast zijn eigen praktijk is hij als Adjunct Professor of leadership verbonden aan TIAS, School for Business and Society van Tilburg University. Daar is hij onder meer kerndocent voor het Leadership Excellence Program. Vanuit zijn passie in het stimuleren van potentieel en bewustwording in organisaties maakte hij zich verschillende methoden en benaderingen eigen, waaronder het enneagram, systeem-opstellingen, voice dialogue, open space technology en de Diamond Approach. Oscar David is onder andere auteur van de boeken Het enneagram in organisaties en Macht! Van instinct tot integriteit.

Testimonials

 • 8

  Goed verhalend college van Oscar David. Hij gebruikt voorbeelden, zoekt contact met deelnemers en brengt het concept 'macht' terug naar jezelf.

  Pierre Sponselee, Directeur-bestuurder, Woonwaard
 • 9

  Kraakhelder college over macht. Zeer inspirerend gebracht. Het college voelt zelfs als een lange conversatie. Erg prettig en diverse eye-openers.

  Edwin Koning, Projectmanager, Endinet BV
 • 9

  Authentiek college. Oscar David vertelt zijn verhaal met een enorme passie.

  Pepijn van der Kellen, P&O accountmanager, Provincie Zuid-Holland
Enorme drive, passie en humor!