Mil Rosseau

Mil Rosseau

De Belg Mil Rosseau is een coach van vele topmanagers wereldwijd, hij is ondernemer, psychotherapeut en specialist in transactionele analyse

Mil Rosseau is een gerenommeerd coach van top-leidinggevenden in Europa, Azië, Afrika, de VS en het Midden Oosten. Mil doceerde 20 jaar binnen het executive MBA en Advanced Management Program aan de Business Universiteit Nyenrode.

Hij is psycholoog, pedagoog, gecertificeerd Transactioneel Analyst en internationaal erkend opleider en supervisor in TA (PTSTA-E)

Vanuit zijn bedrijf Autonoom werkt hij sinds 1985 als psychotherapeut met zijn vrouw Sonja. De manier waarop zijn ‘cursisten’ TA in hun leven integreren, blijft zijn passie voeding geven. Autonome mensen dragen bij tot een betere wereld.

Zijn stijl is zeer persoonlijk en humorvol. Mil is analytisch ijzersterk. Al je een masterclass bij hem volgt dan lijkt het of alles bij hem vanzelf gaat. Mil is authentiek.  

Wat is transactionele analyse (TA)?

Transactionele anayse is een systeem om menselijk gedrag te begrijpen, om te proberen menselijk gedrag te veranderen en om menselijk gedrag te voorspellen. In begrijpelijke taal.

Enorme drive, passie en humor!