Over Marshall Goldsmith

Marshall Goldsmith

Marshall Goldsmith wordt beschouwd als ’s werelds meest vooraanstaande expert op het gebied van leiderschap en coaching. Hij is een expert in het helpen van leiders om hun – soms onbewuste – hinderlijke gewoontes te doorbreken om succesvoller te worden.

Voor de liefhebbers

Marshall Goldsmith wordt beschouwd als de beste leiderschapscoach ter wereld. Hij is een expert in het helpen van leiders om hun – soms onbewuste – hinderlijke gewoontes te doorbreken en zo nog succesvoller te worden. Hij werkte met veel leiders van bedrijven uit de Fortune 500. Hij is gastprofessor aan Dartmouth’s Tuck School of Business. In Nederland werkte hij onder meer voor McKinsey en in de VS begeleidde hij de bestuursvoorzitters van grote concerns als Ford en Goldman Sachs.

Benoemingen

Marshall Goldsmith behoort tot de top 10 van meest invloedrijke managementdenkers van de wereld.
Hij staat sinds november 2015 op de vijfde plaats van de tweejaarlijkse toonaangevende lijst van managementgoeroes Thinkers50. Tevens werd hij benoemd door dezelfde organisatie tot leiderschapsdenker nummer 1 wereldwijd.

Forbes noemde hem een van de vijf meest gerespecteerde coaches en The Wall Street Journal plaatste hem in de top tien van trainers voor executives. Volgens de Economist is hij een van de meest geloofwaardige denkers in het nieuwe business tijdperk.

Boeken

Hij schreef 33 boeken die vertaald werden in 30 talen. Zijn belangrijkste bestsellers zijn MOJOen ‘Tot hier en nu verder (What Got You Here Won’t Get You There)’. Voor dat laatste boek ontving hij de Harold Longman Award voor het beste businessboek van het jaar. En onlangs verscheen het boek ‘Triggers’, dat als basis dient voor deze masterclass.

Enorme drive, passie en humor!