Kim Spinder

Kim Spinder

Kim Spinder innovator en piraat, winnaar van The Harvard M-Prize for Management Innovation, uitvinder van Deelstoel.nl en het open Innovatie Festival, veranderaar en dwarsligger, veelgevraagd spreker (o.a. TEDx). Met veel lef en plezier helpt ze organisat

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen middels haar innovatieprogamma's. Kim helpt organisaties innoveren met nieuwe vaardigheden, technologieën, maar  vooral een nieuwe mindset! Ze gelooft in nieuwe manieren van (samen)werken. Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en past bij de organisatie en haar medewerkers.

Kim Spinder neemt in haar presentaties de aanwezigen op enthousiaste wijze mee in de toekomst. Ze spreekt over haar innovatielessen uit de praktijk, lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken, zoals e-mailloze organisaties. Volgens haar zijn mensen daar teveel tijd kwijt en kun je het potentieel van de organisatie beter benutten. Kim enthousiasmeert de aanwezigen voor vernieuwing in het eigen werk en prikkelt om na te denken over de eerste stap.

Zelf zegt ze het volgende:

"Ik help organisaties om dingen anders aan te pakken. Door het gewoon te doen, samen met de eigen medewerkers. Soms werk ik mee aan een uitdagende veranderklus, zet ik een intern innovatieprogramma op, of train ik medewerkers in de innovatievaardigheden van de toekomst. Ik vind het leuk om mensen enthousiast te krijgen voor innovatie door bijvoorbeeld een presentatie in jouw organisatie te geven."

Awards

  • Meest invloedrijke persoon lokale overheid – 2010
  • Winnaar Telewerk Aspect prijs – 2011
  • Winnaar Harvard M-Prize for Management Innovation – 2012
  • Genomineerd voor de prijs van Managementboek van het jaar 2020

Kim Spinder

Enorme drive, passie en humor!