Jeroen Kemperman

Jeroen Kemperman

Jeroen Kemperman verdiept zich onder andere in inspirerende business modellen in het algemeen en business modellen in de zorg in het bijzonder.

Voor de liefhebbers

Jeroen Kemperman heeft na het afronden van zijn studie Bedrijfskunde aan de Rijks Universiteit Groningen in 1994 heeft Jeroen gewerkt voor TSM Business School tot hij in 1998 begon bij Achmea. Bij Avéro Achmea heeft hij gewerkt als programmamanager, directiesecretaris en manager marketing.

Vanaf 2004 heeft hij gewerkt bij Achmea holding in strategie & business development en als senior manager merkmanagement. Vanaf 2008 is hij senior manager binnen de afdeling Zorg, met werkzaamheden in business development en strategie. Van 2010 tot en met 2012 coördineerde hij de fusie tussen Agis en divisie Zorg van Achmea in de nieuwe divisie Zorg & Gezondheid.

Vanaf 2013 is hij als senior manager verantwoordelijk voor het onderdeel Strategie, Programma’s, Investeringen en Lessen (SPIL) en vanaf januari voor Strategie & Business development. De aandachtsgebieden van Jeroen zijn Strategie, visie, business modellen, veranderprogramma’s, investeringen, business development, innovatie en lessen. Hij werkt onder andere aan het doorgronden en realiseren van inspirerende business modellen in het algemeen en in zorg & gezondheid en in finance in het bijzonder.

Jeroen heeft een aantal boeken gepubliceerd: ‘Merkrolmethode’ (mei 2012), ‘Briljante businessmodellen’ (april 2013), ‘Briljante businessmodellen in de zorg’ (maart 2014), ‘Briljante businessmodellen in Finance (april 2015).

Testimonials

 • 8

  Prima college van Jeroen Kemperman en Jeroen Geelhoed. Goed samenspel en aanvullend als duo. Goede casussen, ook de voorbeelden van medestudenten zijn zeer waardevol.

  C. Schenk, Directeur, Zadkine
 • 8

  Ik heb mooie nieuwe ideeën opgedaan. De duo-presentatie zorgde voor een fijne afwisseling. Inspirerende kenmerken van 'briljante businessmodellen'.

  Jan Suurmond, Projectmanager, Sociale Verzekeringsbank
 • 9

  Topcollege! Combinatie van een "beetje" theorie met veel praktijk.

  Remco Innemee, General manager, DSV Solutions
"Als je een hek om mensen heen zet, krijg je schapen." Mathieu Weggeman (leiderschapsexpert)