Jeroen Geelhoed

Jeroen Geelhoed

Jeroen Geelhoed sprak op TEDx Sheffield en is (co)auteur van de boeken 'Kus de visie wakker', 'Plezier & prestatie', 'Be Useful' en 'Wat is onze naam waard?'

Voor de liefhebbers

Jeroen werkt sinds 1997 als consultant voor &samhoud. Hij heeft een passie om organisaties te helpen om waarde te creëren voor klanten, medewerkers, aandeelhouders en maatschappij. Hij heeft geadviseerd op het gebied van cultuurverandering, visie, businessmodellen, leiderschap en pleziermanagement bij klanten. Dat deed hij in verschillende branches, maar vooral in de financiële dienstverlening.

Jeroen is daarnaast verantwoordelijk voor branding en kennisontwikkeling bij &samhoud en is co-auteur van onder andere de volgende boeken: 'Plezier & prestatie' (vertaald in Duits en Spaans onder de titels Lust & Leistung en Ilusion y Benificios), 'Be useful', 'Kus de visie wakker', 'Wat is onze naam waard?' (vertaald in het Engels onder de titel Creating Lasting Value) en 'Briljante Business modellen' en sprak op TEDx Sheffield.

Testimonials

  • 8

    Jeroen Kemperman en Jeroen Geelhoed zijn enthousiaste heren met vernieuwende ideeën betreffende business modellen. Ze gebruiken praktische en unieke voorbeelden.

    R. De Niet, Managing director, Hycult Biotechnology
  • 7

    Goed en interessant! Wel iets te weinig 'doen'. Hele goed cases, maar ik mistte de interactie.

    P. Plaisir
"Change comes from feeling. Put feeling first." Dan Heath (Amerikaanse verander-goeroe)