Over Jeroen Busscher

Jeroen Busscher
Volgend programma op 31 december Pimp je team

Jeroen laat managers zien hoe ze een frisse wind door hun organisatie kunnen blazen met behulp van onalledaagse interventies.

Voor de liefhebbers

Jeroen laat managers zien hoe ze een frisse wind door hun organisaties kunnen blazen. Zijn kracht ligt erin voortdurende creatieve onrust te creëren, die nodig is om daadwerkelijk een nieuwe cultuur te verankeren. Hij put daarbij uit een rugzak vol onalledaagse interventies.

Jeroen Busscher heeft al veel afdelingen en organisaties ‘onder handen gehad’ met zijn verrassende gereedschapskist en denkwijze. Hij gaf tien jaar leiding aan Malgil, het bekende prijswinnende adviesbureau voor organisatiecultuur.

Hij publiceert onder meer in de Volkskrant. Hij is ook docent in creatieve processen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ooit was hij zelfs beeldend kunstenaar en theatermaker.

Auteur van diverse boeken
In 2007 verscheen zijn boek ‘Pimp je afdeling’, een directe hit. In dit boek laat hij managers zien hoe ze meer samenwerking, creativiteit en sfeer in hun team brengen. Andere boeken van zijn hand zijn o.a. ‘Troost voor werkende mensen’, 'Turbomanagement' en 'Onbeperkt houdbaar'. 

  • Jeroen Busscher
  • Jeroen Busscher
  • Jeroen Busscher
  • Jeroen Busscher
"We spend a lot of time teaching leaders what to do. We don’t spend enough time teaching leaders what to stop." Marshall Goldsmith