Jeff Gaspersz

Jeff Gaspersz

Jeff Gaspersz is (co-)auteur van 28 boeken en 68 artikelen over innovatie, creativiteit en innovatiegericht human resource management.


Jeff Gaspersz is als hoogleraar innovatie verbonden aan de Business Universiteit Nyenrode en is zelfstandig adviseur op het gebied van innovatiemanagement en business creativiteit. Daarnaast is hij auteur of co-auteur van 28 boeken en 68 artikelen over innovatie, creativiteit en innovatiegericht human resource management.

Hij heeft ruim 20 jaar (internationale) ervaring als inspirerend spreker voor grote en kleine zalen en is een veelgevraagd spreker. Hij ondersteunde ruim 200 organisaties met het vinden en benutten van nieuwe kansen.

Hij schreef diverse boeken, waaronder:
• Dagelijks innoveren
• Grijp je kans
• Nieuwe ideeën, nieuwe kansen
• Anders denken, nieuwe kansen 

Video

Jeff

Artikelen

Eye-opener: Waar valt geld aan te verdienen?
Ondernemers-netwerk Sprout vraagt iedere maand aan een andere expert: waar valt geld te verdienen? Hoogleraar innovatie Jeff Gaspersz (Nyenrode Business Universiteit) ziet dat er kansen liggen in het aanbieden van e-learning voor werknemers.

Hoe kunt u dagelijkse innovatiekracht in de organisatie opbouwen
Wat een dagelijkse innovatiekracht zal er ontstaan, wanneer iedereen in de organisatie bereid is en in staat is om te zoeken naar kansen voor verbetering en vernieuwing. En daarna het ondernemerschap in zich voelt om de meest kansrijke ook te benutten...

Meer info

Website: vind hier zijn laatste blog, artikelen, informatie over zijn laatste boeken en handige downloads

"Change comes from feeling. Put feeling first." Dan Heath (Amerikaanse verander-goeroe)