Jan Willem van den Brink

Jan Willem van den Brink

Naast praktijkervaring is de training gebaseerd op grofweg 160 cm boeken, vele dagen training en uren audioboeken. En natuurlijk op de feedback uit honderden trainingsdagen en coachingstrajecten.


Jan Willem van den Brink en Maarten van Os werven sinds 1999 hun eigen opdrachten. In 2001 vroeg een klant of ze hun adviseurs wilden leren om opdrachten te verwerven. De ‘echte’ salestrainingen riepen bij die mensen meer weerstand dan effect op. Vervolgens specialiseerden ze zich op het verwerven van opdrachten als ‘tweede beroep’. Naast hun praktijkervaring is de training gebaseerd op grofweg 160 cm boeken, vele dagen training en uren audioboeken. En natuurlijk op de feedback uit honderden trainingsdagen en coachingstrajecten.

Ze hebben het kaf van het koren gescheiden. En alles wat ze trainen zelf in praktijk gebracht. Steeds met als doel: interessante en winstgevende opdrachten verwerven. Na 10 jaar durven ze te stellen: het werkt. Ze zijn zelfs zo overtuigd dat het voor u gaat werken, dat een ‘niet-goed-geld-terug’ garantie niet meer dan logisch is. De afgelopen jaren hebben ze honderden consultants, advocaten, accountants, trainers, architecten, interim-managers en andere specialisten geholpen om opdrachtgevers te vinden. Ze zijn beiden vennoot van Dreamfactory.

“Whenever you see a successful business, someone once made a courageous decision.” Peter Drucker