Jan-Willem van den Brandhof

Jan-Willem van den Brandhof

Vanuit dit bedrijf leert hij managers praktische technieken om het maximale uit hun brein te halen. Jan-Willem reist de hele wereld af om nieuwe ontwikkelingen te volgen en te integreren in zijn trainingen.


Jan-Willem van den Brandhof richtte in 1992 BrainStudio op. Vanuit dit bedrijf leert hij managers praktische technieken om het maximale uit hun brein te halen.

Jan-Willem is geboeid door de vraag hoe mensen werken binnen bedrijven en door de eisen die er worden gesteld om de grote hoeveelheid informatie en ontwikkelingen bij te houden. Van den Brandhof raakte gefascineerd door het menselijke brein en zag in dat mensen moeten 'leren leren'. Mensen bezitten talrijke capaciteiten en talenten, maar laten ze vaak onbenut. Het is zijn levensmissie om met een team van professionele Brain Trainers mensen te helpen hun hersencapaciteit beter te benutten, vooral door gebruik van breinvriendelijke snelleertechnieken. Met als resultaat dat ze beter kunnen overleven in het informatietijdperk en meer rust in hun hoofd kunnen creëren.

Jan-Willem reist de hele wereld af om nieuwe ontwikkelingen te volgen en te integreren in zijn trainingen.

"We spend a lot of time teaching leaders what to do. We don’t spend enough time teaching leaders what to stop." Marshall Goldsmith