Over Jamie Anderson

Jamie Anderson

Prof. Jamie Anderson is een managementdocent met onorthodoxe ideeën. Zijn trainingen en onderzoek zijn gericht op het verband tussen leiderschap, strategie en change.

Voor de liefhebbers

Prof. Jamie Anderson is een managementdocent met onorthodoxe ideeën. Zijn onderzoek en onderwijs richt zich op strategie, innovatie en creativiteit, maar hij praat net zo makkelijk over Lady Gaga, Madonna, Picasso en Damien Hirst als over Steve Jobs, Jack Welch en Richard Branson.

Hij doceert strategisch management aan de innovatieopleiding van de Antwerp Management School en het Lorange Institute of Business in Zürich. De Financial Times benoemde hem onlangs tot management goeroe, en the Business Strategy Review plaatste hem in de top 25 management denkers. Hij adviseert verschillende Fortune 500 bedrijven over innovatie. Jamie Anderson heeft gedoceerd aan onder meer de London Business School, IMD, ESMT Berlijn en de Universiteit van Melbourne. 

Dankzij zijn humor is Anderson al omschreven als 'stand-up strateeg', die de theorieën van strategie, innovatie en creativiteit brengt met een unieke presentatie die zowel verhelderend als entertainend is. Zijn presentaties zijn gevuld met multimedia, en hij richt zich op interactie met het publiek.

Testimonials

 • 8

  Zeer inspirerend verhaal en een aanmoediging om creatief te denken.

  Savitri Ritoe, Medisch adviseur msz, ACHMEA
 • 9

  Juiste balans, inspirerend en energiek. Jamie Anderson verpakt zijn boodschap in een persoonlijk verhaal. Herkenbaar en spiegelbaar.

  Ingrid Krijnen, Teamleider, UWV
 • 10

  Top, en erg persoonlijk met een voortdurende reflectie op mijn eigen leven en stappen in privé en werk.

  Leo van Dongen, Head of construction & store operations, Mediamarkt
 • 9.5

  Energiek, openbarend college vol humor. Jamie is een inspirerende spreker. Zeer persoonlijk verhaal.

  P. Niemeijer, Operations services manager, Carglass b.v.
 • 8

  Openminded en vrij. Fijne interactie en niet alleen maar een hoorcollege. Plezier en gelach.

  Dennis Andreas, Business controller, UWV
"Change comes from feeling. Put feeling first." Dan Heath (Amerikaanse verander-goeroe)