Over Jaap Peters

Jaap Peters

Jaap Peters is initiatiefnemer en medeoprichter van het kwartaalmagazine Slow Management.

Voor de liefhebbers

Jaap Peters (bedrijfskundige) is auteur van de bestseller Intensieve menshouderij en organisatie-activist bij DeLimes organisatieontwikkeling.

In 2007 nam hij het initiatief tot Slow Management, een kwartaalblad met voorbeelden waarin de menselijke maat bij het organiseren centraal staat. Jaap heeft een vijftal boeken (mede-) geschreven waarvan ‘De Intensieve Menshouderij’ ongetwijfeld zijn bekendste is. Hiernaast is hij voorzitter van de stichting Chaosforum.com.

Testimonials

 • 7.5

  Zijn verhaal over 'organisatie 3.0' was niet futuristisch, maar iets wat al gaande is. Het is meer een bewustwording van wat gaande is in deze participatie maatschappij.

  E. Duthler, HR Business partner, Alliander
 • 8

  Goed, rustige docent, maar goed in staat beeldend zijn die weer te geven. Ook goed gericht op organisatie en de vraag: hoe kan het werken?

  M. de Groot, Senior HR-adviseur, RDW
 • 8

  Prima college van Jaap Peters. Gestructureerde chaos.

  Paul Peeters, Teamleider financieel beleid, Waterschap Hollandse Delta
 • 9

  Prima in staat om die ontwikkeling van organisaties inzichtelijk te maken. tijd van het college ging door boeiend verhaal snel.

  Alex van de Dries, Manager bedrijfsvoering, Zeeuwland
“Effective leadership is putting first things first. Effective management is discipline, carrying it out.” Stephen M.R. Covey