Over Daniel Ofman

Daniel Ofman

Daniel Ofman is expert op het raakvlak van organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling – met name op managementniveau. Bekend van 'kernkwaliteiten'.

Voor de liefhebbers

Daniel Ofman is expert op het raakvlak van organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling – met name op managementniveau. Vanaf 1980 is hij als organisatieontwikkelaar actief in het begeleiden van organisaties in hun ontwikkelingsproces.

Daniel Ofman is directeur van zijn eigen bedrijf Core Quality, een organisatie ontwikkelingsbureau dat zich bezig wil houden met zaken die de kern raken. Daniel Ofman is auteur van bestsellers over Kernkwaliteiten, het Kernkwadranten model en ‘Bezieling en Kwaliteit in Organisaties’. De vele vertalingen van zijn boeken en zijn bevlogenheid trekken internationale aandacht. Dit leidt er toe dat hij veel van zijn tijd doorbrengt in het buitenland als keynote speaker en consultant.

Testimonials

 • 8.5

  To-the-point, visionair, geweldig!

  M. Gerritsma, NTR
 • 8

  Daniel Ofman heeft diep inzicht in organisaties. Hij legt de complexiteit helder toegelicht en uitgediept.

  J. Korteland, Directeur facilitair, Christelijke hogeschool Ede
 • 8.5

  Authentieke spreker. Zijn college is vanuit eigen ervaring en beleving opgebouwd. Zet aan tot reflectie en aanboren van 'hernieuwde' creativiteit.

  G. Thomassen, Teamleider onderwijs, Zadkine
 • 9

  Zeer boeiend, herkenbaar, direct toepasbaar, stof tot nadenken. Ik werd continu tot denken gezet.

  D. Sarrailhé, Teamleider, Vakschool Schoonhoven
"Change comes from feeling. Put feeling first." Dan Heath (Amerikaanse verander-goeroe)