Over Edwin Kaats

Edwin Kaats

Naast zijn advieswerkzaamheden besteedt Edwin Kaats tijd aan onderzoek. Hij ontwikkelt praktische hulpmiddelen op het gebied van samenwerkingskunde, alliantiemanagement en collaborative leadership.

Voor de liefhebbers

Edwin Kaats is als partner en adviseur verbonden aan Common Eye. Daarvoor werkte hij als partner bij Twynstra Gudde. Hij studeerde Logistiek Management en Economische Geografie. Hij promoveerde in 2008 in Tilburg op het proefschrift 'Bestuurders zijn van betekenis, allianties en netwerken in bestuurlijk perspectief'.

Als (bestuurs)adviseur is hij altijd op zoek naar effectieve verbindingen. Hij helpt organisaties die aan de wieg staan van een nieuwe samenwerking, of waar de samenwerking verbeterd moet worden.

Naast zijn advieswerkzaamheden besteedt hij tijd aan onderzoek. Hij ontwikkelt praktische hulpmiddelen op het gebied van samenwerkingskunde, alliantiemanagement en collaborative leadership. Zijn laatste boek “Leren samenwerken tussen organisaties” (Kaats en Opheij, 2012) werd managementboek van het jaar 2013. 

Testimonials

 • 8

  Edwin geeft duidelijke handvatten voor samenwerking, zowel intern als extern.

  Ronald Rijnsburger, Administrateur, OTIB
 • 9

  Interessante kijk op samenwerking. Hij gebruikte ook heldere voorbeelden en geeft veel stof tot nadenken. En: zonder sheets gepresenteerd! Heel sterk.

  Arno Delissen, Major incident manager, KPN
 • 9

  Zeer leerzaam college van Edwin. In 4 woorden: rust, inhoud, bevlogen en deskundig.

  Hans Bolt, Ao-ic medewerker, Veiligheidsregio Groningen
 • 9

  Enthousiast, Edwin heeft veel kennis. Hij is zeer gedreven om kennis te delen.

  Menno Bovens, Gebiedsbeheerder, Gemeente Oss
“Whenever you see a successful business, someone once made a courageous decision.” Peter Drucker