Over David Sibbet

David Sibbet

David Sibbet is dé expert in grafisch faciliteren en visueel denken voor groepen. Hij is auteur van o.a. Visuele Meetings en Visuals Leaders.

Voor de liefhebbers

David Sibbet is oprichter en president van The Grove Consultants International en expert in grafisch faciliteren en visueel denken voor groepen. Tijdens de workshop ‘Visualizing Change’ leerde Sibbet een groep managers en adviseurs hoe ze met behulp van zijn visuele aanpak veranderingen kunnen doorvoeren. 

Ook in Europa wint zijn gedachtengoed terrein; managers en medewerkers van uiteenlopende bedrijven als BNP Paribas Fortis, muziekdienst Spotify, het Maastricht UMC+, Toyota Financial Services en ING tekenden er tijdens strategie- en innovatieprojecten al lustig op los.

Visualisatie maakt de mens slimmer. Sibbet maakt deel uit van een groep van managementdenkers - waaronder Alexander Osterwalder, Dan Roam en Dave Gray - die sterk visueel werken. Ook Sibbet werkt al decennia vanuit het gegeven dat je meetings productiever en inspirerender maakt en teams grensverleggender laat denken, als je ze samen laat tekenen.

“Whenever you see a successful business, someone once made a courageous decision.” Peter Drucker