Dan Heath

Dan Heath

Dan Heath is representant van de nieuwe generatie managementgoeroes. Hij verwierf wereldfaam met zijn boeken Made to Stick (de Plakfactor) en Switch. Dan Heath is hot in de VS, is een uitstekende spreker en verzorgt voor de 1e keer een seminar voor Focus.


Dan Heath sprak op 3 december 2013 op Nyenrode Business Universiteit over 'Het realiseren van succesvolle verandering'.
__________________________________________________________

Dan Heath verwierf wereldfaam met zijn boeken 'Made to Stick' (de Plakfactor) en 'Switch'. Heath behoort tot een nieuwe generatie managementdenkers en wordt in één adem genoemd met mensen als Malcolm Gladwell, Steven Levitt en Daniel Pink.

Dan Heath

Dan Heath is Senior Fellow aan de prestigieuze Duke University in North Carolina. Hij is de co-auteur van 'Switch – Veranderen als verandering moeilijk is' dat met stip binnenkwam op nummer 1 van de bestsellers list van zowel the Wall Street Journal als de New York Times. Daarvoor schreef hij al, samen met zijn broer Chip, het boek 'De plakfactor – waarom sommige ideeën aanslaan en andere niet' (destijds het beste business boek van het jaar). De boeken werden vertaald in 29 talen. In het voorjaar van 2013 verscheen hun nieuwe boek Decisive, over het maken van betere keuzes in uw leven en uw werk. Lees hier alvast het eerste hoofdstuk van dit boek.

Dan Heath is vaste columnist van Fast Company magazine en adviseur bij het Aspen Institute. Hij adviseerde organisaties als Microsoft, Vanguard, Macy’s, the American Heart Association en Philips.

Hij behaalde zijn MBA aan Harvard en werkte later als onderzoeker voor Harvard, waar hij ook 10 cases voor schreef. Hij is ook de oprichter van de innovatieve uitgeverij Thinkwell. Dan Heath behoort tot de nieuwe generatie managementgoeroes. Het is voor het eerst dat hij een seminar voor Focus verzorgt.

“Whenever you see a successful business, someone once made a courageous decision.” Peter Drucker