Over Carmine Gallo

Carmine Gallo

Hij was als correspondent jarenlang werkzaam voor CBS en CNN, verwierf bekendheid met het boek 'Masterclass Steve Jobs' en is tegenwoordig dé communicatiecoach van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld.


Carmine Gallo is de communicatiecoach van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld. Hij is een gewild specialist op het gebied van mediatraining, crisiscommunicatie en presentaties. Gallo werkt voor wereldwijd opererende en aansprekende organisaties waarbij hij hun topmanagers adviseert hoe zijn inspirerende verhalen kunnen vertellen en hoe ze hun innovatieve ideeën effectief kunnen delen met een wereldwijd publiek. Bedrijven waar Carmine Gallo o.a. voor heeft gewerkt: Intel, Google, Disney,LinkedIn, Chevron, SanDisk, IBM en Nokia. 

Gallo was voorheen zakenjournalist voor CNN en schrijft momenteel columns voor BusinessWeek.com.

Boeken

Carmine Gallo heeft verschillende bestsellers geschreven:
Talk like TED - The 9 Public Speaking Secrets of the World's Top Minds
• Masterclass Steve Jobs - 7 principes voor succes
• The Innovation Secrets of Steve Jobs - Insanely Different Principles for Breakthrough Success
Fire them up! 7 Simple Secrets to inspire colleagues, customers and clients

Artikelen

15 manieren om een presentatie te verknallen
Communicatiecoach en auteur Carmine Gallo geeft op Businessweek vijftien tips waarmee u gegarandeerd een enorm slechte en amateuristische indruk maakt. Oftewel vijftien tips hoe het niet moet.
Leer presenteren met Steve Jobs (2009)
Het is weinig zakelijke sprekers gegeven een zaal zo in vervoering te brengen dat er jaren later nog over gesproken wordt. Apple topman Steve Jobs kan het, en doet het. En jij kunt het ook.

Video

Carmine Gallo

 

Carmine Gallo komt naar Nederland!

Nyenrode Business Universiteit

Carmine Gallo komt op 23 juni 2015 naar Nederland voor een seminar over o.a. Talk Like Ted en Fire them Up! Neem snel een kijkje bij onze managementgoeroe-reeks.

“Effective leadership is putting first things first. Effective management is discipline, carrying it out.” Stephen M.R. Covey