Camilla van den Boom

Camilla van den Boom

Camilla is oprichter van het strategisch adviesbureau Sturrm. Daarnaast is zij docent bij de TIAS Business-school en de TU in Eindhoven.

Voor de liefhebbers

Camilla van den Boom is bedrijfskundige en oprichter van strategisch adviesbureau Sturrm.  Met 20+ jaar ervaring op het gebied van strategie- en organisatieontwikkeling is ze een veelgevraagd adviseur van grote en middelgrote bedrijven. Ze werkte als management consultant bij Accenture, Andersen en Deloitte om bedrijven te helpen met het ontwikkelen van nieuwe strategieën, innovatieve businessmodellen en wendbare organisaties. Ze is gespecialiseerd in het creëren van voorwaarden om succesvol te kunnen opereren.

Camilla is daarnaast docent Strategisch Management bij TIAS School for Business and Society. Ze is ook faculty member bij verschillende in-company programma's over strategie, organisatie en leiderschap. Camilla is tevens verbonden aan Technische Universiteit Eindhoven en gastdocent bij diverse buitenlandse universiteiten.

Camilla doet onderzoek naar hoe bedrijven de toekomst vorm kunnen geven. Ze combineert traditionele bedrijfskunde met nieuwe innovatietechnieken, design thinkingen scrum-processen. Haar onderzoek richt zich op het ontwikkelen van slagvaardige bedrijven in een steeds veranderende context. Het gaat hierbij niet alleen om wat bedrijven moeten doen om succesvol te zijn, maar ook hoe ze dit voor elkaar krijgen.

Camilla is auteur van het boek 3458. 3458 is een boek voor directeuren en managers die hun bedrijven sterker, slimmer en sneller willen maken. Het beschrijft waarom vele bedrijven onder druk staan en hoe ze met de nieuwe veranderlijke realiteit kunnen leren omgaan. Het boek geeft directeuren en managers concrete handvatten om de code te kraken waarmee hun bedrijf het beste de toekomst in kan gaan. 

  
Camilla is een veelgevraagd spreker op het gebied van Agile Strategy Development, Business Model Design en Organisatie 3.0. Ze deelt haar ervaring als adviseur en docent in een interactieve setting, waarin ze het publiek betrekt in gesprekken, oefeningen en tekeningen. Ze spreekt met humor, energie en flair over het ontwikkelen van slagvaardige bedrijven in de huidige tijd. Hoe kun je als bedrijf succesvol worden en blijven?

Camilla studeerde Internationale bedrijfskunde (MSc) aan de Universiteit van Göteborg. Zij studeerde daarnaast aan de Universiteit van Brighton en aan de Universiteit van Lüneburg. Ze spreekt Nederlands, engels, Duits en Zweeds.

Camilla is lid van Mensa International.  

"We spend a lot of time teaching leaders what to do. We don’t spend enough time teaching leaders what to stop." Marshall Goldsmith