Camilla van den Boom

Camilla van den Boom

Camilla is oprichter van het strategisch adviesbureau Sturrm. Met 20+ jaar ervaring op het gebied van strategie- en organisatieontwikkeling is ze een veelgevraagd adviseur bij verschillende internationale organisaties.

Voor de liefhebbers

Camilla werkte als management consultant bij Accenture, Andersen en Deloitte om organisaties te helpen met het ontwikkelen van nieuwe strategische kaders, businessmodellen en organisatie-architecturen. Ze is gespecialiseerd in het creeren van voorwaarden om succesvol te kunnen opereren.

Verder is Camilla docent Strategisch Management en Business Model Design bij TIAS School for Business and Society. Ze is daarnaast faculty member bij een aantal branche- en bedrijfsspecifieke Finance, Business Model en Valuation Programma’s bij TIAS Finance Lab. Camilla is ook docent Business Model Design bij Technische Universiteit Eindhoven. Business Model Design is onderdeel van het TU/e Industrial Design Bachelor Programma.

Camilla doet ook onderzoek naar hoe organisaties en individuen de toekomst vorm kunnen geven. Ze combineert traditionele bedrijfskunde met nieuwe innovatietechnieken, design thinking en scrum processen. Haar onderzoek richt zich op de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen en strategieen in een steeds veranderende context. Ze richt zich niet alleen op wat organisaties moeten doen om succesvol te zijn, maar ook hoe ze dit voor elkaar krijgen.

Camilla is een veelgevraagd spreker over het ontwerpen van nieuwe businessmodellen en het ontwikkelen van strategieen voor een succesvolle marktbewerking. Ze deelt haar ervaring als adviseur en docent in een interactieve setting, waarin ze het publiek betrekt in gesprekken, oefeningen en tekeningen. Ze spreekt met humor, energie en flair over het ontwerpen van nieuwe businessmodellen en het ontwikkelen van strategieen voor een duurzame positionering in de markt.

Camilla studeerde Internationale Bedrijfskunde MSc aan Universiteit van Goteborg. Zij studeerde daarnaast aan de Universiteit van Brighton en aan de Universiteit van Luneburg. Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Zweeds.

Camilla is lid van Mensa International.

"We spend a lot of time teaching leaders what to do. We don’t spend enough time teaching leaders what to stop." Marshall Goldsmith