Arjan van Weele

Arjan van Weele

Voor zijn hoogleraarschap werkte hij 15 jaar in de management consultancy bij PriceWaterhouseCoopers en Holland Consulting Group, waar hij zich specialiseerde in consultancy op het gebied van inkoop en supply chain management.


Arjan van Weele is NEVI-hoogleraar Purchasing and Supply Management aan de Technische Universiteit Eindhoven. Daarnaast treedt hij op als onafhankelijk boardroom consultant bij vele grote organisaties op het gebied van inkoopstrategie en governance issues.

Voor zijn hoogleraarschap werkte hij 15 jaar in de management consultancy bij PriceWaterhouseCoopers (1986-1989) en Holland Consulting Group (1989-1999), waar hij zich specialiseerde in consultancy op het gebied van inkoop en supply chain management.

Zijn consultancy ervaring betreft onder andere opdrachten bij grote Europese, producerende bedrijven (ABB, Alcatel Bell, DAF Trucks, DSM, Honeywell, Shell International, Heineken, Royal Friesland Foods),  de bouwsectory (Skanska), retail (Ahold, Maxeda) en de dienstverlenende sector (luchtvaartmaatschappijen, banken, openbaar vervoer).

"Change comes from feeling. Put feeling first." Dan Heath (Amerikaanse verander-goeroe)