Het nieuwe spel

Het nieuwe spel

De spelregels zijn niet veranderd. Het spel is veranderd.

De wereld is in een constante flux veranderd. Hoe sluit je aan?

Tegenwoordig moeten bedrijven voortdurend hun bestaansrecht tegen het licht houden om relevant te blijven. Ze kunnen niet langer vertrouwen op een langetermijnplan voor de toekomst. Ze moeten zich bewust zijn van de snel veranderende omgeving en voortdurend inspelen op de dynamiek om hen heen.

De vraag is niet langer waarom bedrijven moeten veranderen, dat is intussen wel duidelijk. De vraag is hoe? Hoe blijf je als bedrijf relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor vooruitgang en groei?  

Type:
Masterclass
Prijs:
€ 995,00 (excl. BTW)
Datum:
Vrijdag 29 november 2019
Tijd:
09.30 - 17.00 uur
Groepsarrangement:
Meer informatie aanvragen
Direct aanmelden Bekijk de brochure

Moeite om bij te blijven

De nieuwe realiteit is voor bedrijven duidelijk merkbaar. Velen van hen hebben moeite om bij te blijven en te versnellen. Ze worden telkens weer geconfronteerd met de dagelijkse beslommeringen en legacy uit het verleden. Brandjes blussen en politiek bedrijven is dagelijkse kost voor een heleboel managers. Terwijl iedereen inziet dat het anders moet. Maar hoe maak je de switch? Hoe word je sterker, slimmer en sneller? Hoe stel en haal je doelen in een steeds veranderende context? hoe krijg je het voor elkaar?

Hoe maak je je bedrijf sterker, slimmer en sneller?

Camilla neemt je mee in haar wereld van strategiemaken en organisatiekraken. Met 3458 laat ze zien hoe je voorwaarden creëert om als bedrijf succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. De praktische toepasbaarheid staat hierbij centraal: hoe maak je je bedrijf sterker, slimmer en sneller? 

calendar Zet dit programma in je agenda!

Ontvangst met ontbijt vanaf 08.00 uur

Start programma 09.30 uur 

Blok 1 De wereld verandert. De cyclussen worden steeds korter

Steeds meer bedrijven merken dat de markt snel verandert en ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. De cyclussen worden steeds korter. Alles beweegt en ook nog tegelijkertijd. De wereld lijkt wel fluïde geworden. Alsof er sprake is van een nieuwe realiteit. Alertheid, wendbaarheid en sensitiviteit voor de wereld om je heen is een must. Bedrijven bevinden zich in een nieuw en voor velen onbekend spel.

Blok 2 Welkom in de nieuwe realiteit. Het nieuwe spel

De nieuwe realiteit is voor bedrijven duidelijk merkbaar. Velen van hen hebben moeite om bij te blijven
en te versnellen. Ze worden telkens weer geconfronteerd met de dagelijkse beslommeringen en legacy uit het verleden. Brandjes blussen en politiek bedrijven is dagelijkse kost voor een heleboel managers. Terwijl iedereen inziet dat het anders moet. Maar hoe maak je de switch? Hoe word je sterker, slimmer en sneller? Hoe stel en haal je doelen in een steeds veranderende context? Hoe krijg je het voor elkaar?

Blok 3 Wat is dan 3458? Een code voor de toekomst

In een wereld die continu verandert, zijn andere factoren bepalend voor succes dan in een stabiele, voorspelbare wereld. Hoe blijf je als bedrijf relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor vooruitgang en groei? Wat moet je doen en vooral laten om succesvol te zijn in de nieuwe realiteit? Hoe stel je dan prioriteiten? Hoe word je écht wendbaar en slagvaardig? Kortom, hoe definieer je de basis en de belangrijkste voorwaarden voor succes? Hoe gaat je bedrijf gezond de toekomst in?

Blok 4 Wat doe je morgenochtend om 09.00 uur?

Er zijn twee opties: niets doen of aan de slag.

17.00 uur einde

Direct aanmelden Bekijk de brochure
Camilla van den Boom

Camilla van den Boom

Functie:
Strategy Director
Bedrijf:
Sturrm

Camilla is oprichter van het strategisch adviesbureau Sturrm. Daarnaast is zij docent bij de TIAS Business-school en de TU in Eindhoven.

TIJD EN LOCATIE

Deze masterclass vindt plaats op vrijdag 29 november 2019. De locatie is Bar Beton Rijnsweerd Utrecht. Deze moderne en sfeervolle locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en het OV. We starten om 09.30 uur met de masterclass, maar je bent al eerder welkom voor een kop koffie en een croissantje of fruit. De masterclass eindigt om 17.00 uur.

INVESTERING

Deze masterclass kost € 995,- Hier zit alles bij inbegrepen: lunch, deelnamecertificaat, drankjes, studie-materiaal en het boek '3458'.

Inschrijven

Schrijf je in voordat de masterclass vol is, er is plek voor een beperkt aantal deelnemers. Schrijf je in via: www.focuslearningjourneys.nl of mail naar aanmelden@focuslearningjourneys.nl

Annuleren is niet mogelijk, maar je kunt wel een vervanger sturen bij overmacht.

Iedere deelnemer aan deze dag ontvangt het boek 3458 ter waarde van € 44,95,- 

Camilla van den Boom

3458 - Strategiemaken en organisatiekraken

Camilla van den Boom

De wereld is in een constante flux veranderd. Hoe sluit je aan?

Met 3458 vertaal je de ambitie van de lange termijn naar prioriteiten voor de komende 3 maanden. Deze prioriteiten zet je vervolgens om in acties voor de komende 4 weken, 5 dagen en 8 uur.

Bedrijfskundige Camilla van den Boom bundelt in '3458' haar inzichten uit de afgelopen jaren over hoe bedrijven de toekomst vorm kunnen geven. Ze combineert hierin traditionele bedrijfskunde met nieuwe innovatietechnieken, design thinking en scrum-processen.

Deelnemers van dit programma bekeken ook:

 • The fine art of leadership

  Hoe kun je mensen duurzaam beinvloeden?

  Masterclass op 3 & 4 oktober 2019

  Meer informatie
 • Zonder stress geen succes

  Incompanyprogramma voor management teams die het thema stress bij de hoorns willen pakken

  Datum, duur, vorm en prijs in overleg

  Meer informatie
 • Veranderen als samenspel - Culture eats strategy for breakfast!

  Hoe geef je verandering vorm in jouw organisatie?

  Interactieve masterclass op vrijdag 8 november 2019

  Meer informatie
“Whenever you see a successful business, someone once made a courageous decision.” Peter Drucker