Het nieuwe spel

Het nieuwe spel

De spelregels zijn niet veranderd. Het spel is veranderd.

De wereld is in een constante flux veranderd. Hoe sluit je aan?

Tegenwoordig moet je als organisatie voortdurend je bestaansrecht tegen het licht houden om relevant te blijven. Je kunt niet langer vertrouwen op een langetermijnplan voor de toekomst. Je moet je continu bewust zijn van de snel veranderende omgeving en voortdurend inspelen op de dynamiek om je heen.

De vraag is niet langer waarom je als organisatie moet veranderen, dat is intussen wel duidelijk. De vraag is hoe? Hoe blijf je als organisatie relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor vooruitgang en groei?  

Type:
Masterclass
Prijs:
€ 995,00 (excl. BTW)
Datum:
31 december
Tijd:
09.30 - 17.00 uur
Houd mij op de hoogte Bekijk de brochure

Moeite om bij te blijven

De nieuwe realiteit is voor organisaties duidelijk merkbaar. Velen van hen hebben moeite om bij te blijven en te versnellen. Ze worden telkens weer geconfronteerd met de dagelijkse beslommeringen en legacy uit het verleden. Brandjes blussen en politiek bedrijven is dagelijkse kost voor een heleboel managers. Terwijl iedereen inziet dat het anders moet. Maar hoe maak je de switch? Hoe word je sterker, slimmer en sneller? Hoe stel en haal je doelen in een steeds veranderende context? hoe krijg je het voor elkaar?

Hoe maak je je bedrijf sterker, slimmer en sneller?

Camilla neemt je mee in haar wereld van strategiemaken en organisatiekraken. Met 3458 laat ze zien hoe je voorwaarden creëert om als organisatie succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. De praktische toepasbaarheid staat hierbij centraal: hoe maak je je organisatie sterker, slimmer en sneller? 

calendar Zet dit programma in je agenda!

Ontvangst met ontbijt vanaf 08.00 uur

Start programma 09.30 uur 

Blok 1 De wereld verandert. De cyclussen worden steeds korter

Steeds meer bedrijven merken dat de markt snel verandert en ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. De cyclussen worden steeds korter. Alles beweegt en ook nog tegelijkertijd. De wereld lijkt wel fluïde geworden. Alsof er sprake is van een nieuwe realiteit. Alertheid, wendbaarheid en sensitiviteit voor de wereld om je heen is een must. Bedrijven bevinden zich in een nieuw en voor velen onbekend spel.

Blok 2 Welkom in de nieuwe realiteit. Het nieuwe spel

De nieuwe realiteit is voor bedrijven duidelijk merkbaar. Velen van hen hebben moeite om bij te blijven
en te versnellen. Ze worden telkens weer geconfronteerd met de dagelijkse beslommeringen en legacy uit het verleden. Brandjes blussen en politiek bedrijven is dagelijkse kost voor een heleboel managers. Terwijl iedereen inziet dat het anders moet. Maar hoe maak je de switch? Hoe word je sterker, slimmer en sneller? Hoe stel en haal je doelen in een steeds veranderende context? Hoe krijg je het voor elkaar?

Blok 3 Wat is dan 3458? Een code voor de toekomst

In een wereld die continu verandert, zijn andere factoren bepalend voor succes dan in een stabiele, voorspelbare wereld. Hoe blijf je als bedrijf relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor vooruitgang en groei? Wat moet je doen en vooral laten om succesvol te zijn in de nieuwe realiteit? Hoe stel je dan prioriteiten? Hoe word je écht wendbaar en slagvaardig? Kortom, hoe definieer je de basis en de belangrijkste voorwaarden voor succes? Hoe gaat je bedrijf gezond de toekomst in?

Blok 4 Wat doe je morgenochtend om 09.00 uur?

Er zijn twee opties: niets doen of aan de slag.

17.00 uur einde

Houd me op de hoogte Bekijk de brochure
Camilla van den Boom

Camilla van den Boom

Functie:
Strategy Director
Bedrijf:
Sturrm

Camilla is oprichter van het strategisch adviesbureau Sturrm. Daarnaast is zij docent bij de TIAS Business-school en de TU in Eindhoven.

In verband met Corona is de datum van deze prachtige masterclass nog niet bekend. Mail ons als je op de hoogte gehouden wilt worden

klantenservice@focuslearningjourneys.nl

Iedere deelnemer aan deze dag ontvangt het boek 3458 ter waarde van € 44,95,- 

Camilla van den Boom

3458 - Strategiemaken en organisatiekraken

Camilla van den Boom

De wereld is in een constante flux veranderd. Hoe sluit je aan?

Met 3458 vertaal je de ambitie van de lange termijn naar prioriteiten voor de komende 3 maanden. Deze prioriteiten zet je vervolgens om in acties voor de komende 4 weken, 5 dagen en 8 uur.

Bedrijfskundige Camilla van den Boom bundelt in '3458' haar inzichten uit de afgelopen jaren over hoe bedrijven de toekomst vorm kunnen geven. Ze combineert hierin traditionele bedrijfskunde met nieuwe innovatietechnieken, design thinking en scrum-processen.

Deelnemers van dit programma bekeken ook:

 • 'Verandermanagement in 1 dag' met prof. dr. Jaap Boonstra

  In 10 stappen helderheid in je veranderstrategie

  Masterclass met veranderspecialist Jaap Boonstra

  Meer informatie
 • Stress vriend en vijand

  Incompanyprogramma voor (management) teams die willen investeren in stressmanagement

  Datum, duur, vorm en prijs in overleg

  Meer informatie
 • Incompany masterclass: Het corporate brein

  Aan de slag met dr. Kilian Wawoe en anderen. Samenwerken en het kantoor na de coronamaatregelen

  Data in overleg - mail ons als je interesse hebt!

  Meer informatie
"We spend a lot of time teaching leaders what to do. We don’t spend enough time teaching leaders what to stop." Marshall Goldsmith