Pimp je team

Pimp je team

Interventietechnieken voor effectieve teams

Je wilt meer

Soms wil je meer van je team. Meer initiatief, meer energie, meer creativiteit, meer ondernemerschap. Maar hoe pak je dat aan?

Jeroen Busscher toont in deze masterclass aan hoe je met eenvoudige interventies veel kunt bereiken.

En dat het daarbij nog leuk mag zijn ook!

Let op: als je deze masterclass in combinatie met de collegereeks ‘Leidinggeven aan gedragsverandering afneemt’ dan bespaar je € 200,- op deze masterclass en je krijgt gratis een boekenpakket ter waarde van €249,-
 

Zorgeloos inschrijven

Je kunt je met een gerust hart inschrijven voor onze programma’s in het najaar en daarna. Met onze vaste locaties, Bar Beton Rijnsweerd en VRIJ in Culemborg, werken we aan tekeningen en plannen zodat we je straks volledig 1,5-meter-proof kunnen faciliteren in je leerreis. Daarnaast hebben we onze annuleringsvoorwaarden versoepeld. Lees hier meer.

 

Type:
Masterclass
Prijs:
€ 995,00 (excl. BTW)
Datum:
vrijdag 11 december 2020
Tijd:
08:00 - 15:00
Locatie:
Bar Beton Rijnsweerd, Utrecht
Groepsarrangement:
Meer informatie aanvragen
Direct aanmelden Bekijk de brochure

Herken je dit?

Vergadering, maandagochtend. We bespreken een nieuw plan. Het wordt niets, zegt de man die al vaker met dit soort ideeën te maken heeft gehad. We hebben dit al eens geprobeerd, toen lukte het ook niet. Je vraagt wat er fout ging, die vorige keer. Zijn betoog klinkt logisch, goed doordacht. Een grote mislukking lijkt voorkomen. Maar je wilt wel een oplossing voor het probleem. Creativiteit is gewenst. Laten we andere manieren zoeken om het probleem op te lossen, opper je. Het wordt stil aan tafel. We moeten hier een keer een brainstorm over beleggen, probeer je. Iedereen knikt. Wie doet mee? Probeer je nog. Niemand, het is nu te druk. Misschien moeten we het uitstellen, zegt iemand...

Nét niet

Het is dat nét niet gevoel. Het gevoel dat er meer in zit... maar hoe dan? Een vervelend gevoel van ongrijpbaarheid. Iedereen doet zijn werk. Tóch lukt het niet helemaal. Het duurt te lang, er zijn te veel misverstanden. We overleggen wel, maar we begrijpen elkaar niet. We respecteren elkaar, maar echt enthousiast worden we ook niet van elkaar. Het is niet saai, maar het is wel een sleur.

Er moet nu iets veranderen. Zoals we nu werken gaat het niet langer.

Maar ja je wilt natuurlijk geen boeman voor je mensen zijn. Hun tegenstander zijn. Toch ben jij verantwoordelijk. Waar begin je?

Masterclass

Met deze masterclass willen we je helpen. Wat kun je doen om de bestaande cultuur van je afdeling of team te doorbreken? Hoe krijg je meer sfeer, verhoog je de creativiteit en de doortastendheid? Hoe krijg je bezieling? Daar gaat het om! Uit bezieling volgen verantwoordelijkheid, creativiteit en succes.

calendar Zet dit programma in je agenda!

Start 08.00 uur met ontbijt en aftrap

Blok 1 Hoe context gedrag stuurt

 • hoe de vrije wil het aflegt tegen de omgeving
 • over groepen en groepsgedrag
 • geraffineerd spelen met context om ander gedrag af te dwingen
 • interventies als je nieuwe denkgereedschap

Blok 2 De cultuur van je afdelingen veranderen

 • de vier knoppen waaraan je kunt draaien
 • hoe pas je je interventies toe op elk niveau
 • een frisse wind bestaat uit vele kleine briesjes
 • omgaan met weerstand

Blok 3 Het nieuwe werken en leidinggeven

 • het aantal eigenwijze professionals neemt toe
 • hoe stuur je hen aan?
 • hoe krijg je gedragsverandering in moderne organisaties?
 • het nieuwe werken en de 4 krachten

Einde 15.00 uur

Direct aanmelden Bekijk de brochure
Jeroen Busscher

Jeroen Busscher

Functie:
Zelfstandig consultant op het gebied van organisatiecultuur en teamprocessen en innovatie

Jeroen laat managers zien hoe ze een frisse wind door hun organisatie kunnen blazen met behulp van onalledaagse interventies.

TIJD EN LOCATIE

Deze masterclass vindt plaats op vrijdag 11 december 2020. De locatie is Bar Beton Rijnsweerd Utrecht. Deze moderne en sfeervolle locatie is uitstekend brereikbaar met de auto en het OV. We starten om 08.00 uur met de masterclass, maar je bent al eerder welkom voor een kop koffie en een croissantje of fruit. De masterclass eindigt om 15.00 uur.

INVESTERING

Deze masterclass kost € 995,- (ex. BTW). Hier zit alles bij inbegrepen: lunch, deelnamecertificaat, drankjes, studie-materiaal en het boek 'Pimp je afdeling'.

Inschrijven

Schrijf je in voordat de masterclass vol is, er is plek voor een beperkt aantal deelnemers. Schrijf je in via: www.focuslearningjourneys.nl/pimp of mail naar aanmelden@focuslearningjourneys.nl

Verhindering

Gezien de onzekere periode waarin we nu leven, hebben we onze annuleringsvoorwaarden versoepeld. Zie hier voor meer informatie. Ook werken we met onze vaste locaties aan tekeningen en plannen zodat we je straks volledig 1,5-meter-proof kunnen ontvangen. 

Collegereeks Leidinggeven aan gedragsverandering

Deze masterclass is onderdeel van de collegereeks Leidinggeven aan gedragsverandering. Als je je voor de 8 colleges en de masterclass aanmeldt bespaar je € 200,- op de masterclass en ontvang je gratis een uitgebreid boekenpakket t.w.v. € 249,- (ex BTW).

Deelnemers van dit programma bekeken ook:

 • Organisatie 3.0 en wendbaar organiseren

  Leer alles over wendbaarheid, eigenaarschap en horizontaal organiseren

  10 colleges + seminar in de periode van 15 september 2020 t/m 22 januari 2021

  Meer informatie
 • Leidinggeven aan gedragsverandering

  Spannende serie op het snijvlak van verandermanagement en psychologie

  Zeven colleges + twee masterclasses van 6 okt. 2020 tot en met 11 dec. 2020

  Meer informatie
 • Veranderen als samenspel - want gepland veranderen helpt niet als de wereld onzeker en dynamisch is

  Een positieve kijk op het veranderen en vernieuwen van organisaties

  Masterclass met Jaap Boonstra op dinsdag 6 oktober 2020

  Meer informatie
"We spend a lot of time teaching leaders what to do. We don’t spend enough time teaching leaders what to stop." Marshall Goldsmith