Pre-master videoreeks ‘’Leiderschap in tijden van Crisis’’

Pre-master

Schrijf je in voor deze gratis premaster ''Leiderschap in tijden van Crisis'' van 4 videos, door hier je emailadres achter te laten. Dan ontvang je elke drie weken een nieuwe video in je inbox!

Tijden blijven nog even onzeker, maar langzaamaan bewegen we ons weer iets meer terug 'naar het normale leven'. Fysiek afspreken gaat mondjesmaat weer, maar digitaal werken blijft nog wel even de norm. Ondanks dat iedereen steeds meer zijn/haar weg vindt in de digitale wereld, blijven we bij Focus geloven in de kracht van verbinding, van echt samenkomen. Betekenisgeving vindt niet plaats tussen de oren, maar tussen de neuzen. Interactie met anderen geeft energie, kracht, om weer je eigen learning journey in te stappen of op te pakken. We merken dat daar behoefte aan is, én vele wetenschappelijke studies onderschrijven dat online leren veel minder effectief is. ''Om informatie te verwerken hebben we een heel andere context nodig, een context die bijdraagt aan reflectie en aan echte gesprekken en discussies'', volgens Theo Compernolle. Daarom blijft het najaarsaanbod van Focus gewoon uit fysieke bijeenkomsten bestaan, 1,5m proof natuurlijk.

Maar... we zien ook dat velen niet kunnen wachten en er veel vragen leven rondom leidinggeven in deze tijden van crisis. Hoe ga je als leidinggevende om met crisis management? Wat is waardegedreven leiderschap en hoe doe je dat? Hoe ga je om met tegenslagen in deze tijd en what's next, hoe ziet het komende jaar eruit en hoe speel je daar als leidinggevende een betekenisvolle rol in?

Inspireren, leren, doen. Voor het echte leren en doen, komen we in het najaar weer fysiek samen. Maar inspireren kan natuurlijk wel digitaal! Daarom lanceren we een speciaal voor jullie samengestelde, korte pre-master videoreeks ''Leiderschap in tijden van Crisis''.

Een 'pre-master' met een knipoog: een gratis digitale proeverij van onze echte 'Masters' - topsprekers op gebied van leiderschap en verandering - die leidinggeven in crisistijd belichten vanuit verschillende invalshoeken:

- Toon Gerbrands (directeur PSV) over Leiderschap & Crisismanagement

- Gabriel Anthonio (bestuurder & onderzoeker) over Waardegedreven Leiderschap

- Oscar Davids (Organisatiepsycholoog en adjunct professor aan TIAS) over Betekenisvolle tegenslagen

- Kilian Wawoe (Docent Human Resources management VU) over Nieuwe vormen van werk in het post-corona tijdperk


Schrijf je in voor deze gratis premaster ''Leiderschap in tijden van Crisis'' van 4 videos, door hier je emailadres achter te laten. Dan ontvang je elke drie weken een nieuwe video in je inbox!

We trappen af met Toon Gerbrands, in zijn natuurlijke habitat - het PSV stadion in Eindhoven, over leiderschap & crisismanagement!


“Effective leadership is putting first things first. Effective management is discipline, carrying it out.” Stephen M.R. Covey