Over Focus Learning Journeys

Over Focus Learning Journeys

Omdat we nooit zijn uitgeleerd...

Wij zijn ervan overtuigd dat de huidige manager zichzelf voortdurend moet blijven uitvinden om zijn of haar functie goed te blijven uitoefenen. De snelle veranderingen in de wereld vragen om een groot lerend vermogen, innovatief talent, creativiteit en ondernemerschap. Daarom willen wij u meer bieden dan de reguliere managementtrainingen: wij willen u verrassen, inspireren en motiveren.

Een bron van inspiratie voor de toekomst

Met onze colleges en masterclasses stimuleren wij u anders te denken, van gebaande banen te treden en uw vraagstukken te belichten vanuit andere invalshoeken.

Onze programma’s worden daarom verzorgd door hoogleraren en vakspecialisten die een absolute autoriteit binnen hun vakgebied zijn. Deze experts zijn vooraanstaande managementdenkers die u op een ander denkspoor zetten en u verrassen met originele inzichten en praktische handvatten. Tijdens onze programma’s raakt u geïnspireerd om de volgende stap in uw ontwikkeling én die van uw organisatie te zetten.

Wat mag u verwachten van onze programma’s?

We organiseren hoogstaande programma’s op het gebied van leiderschap, psychologie, innovatie en verandermanagement. Wij willen niet de grootste opleider zijn, maar wel de beste in deze vakgebieden. Het zijn geen vluchtige events, maar actuele en diepgaande masterclasses en collegereeksen. Volop informatie waarmee u direct de volgende dag mee aan de slag kunt gaan.

Onze garanties voor u:

#  alleen de beste (inter)nationale managementdenkers
#  inhoudelijke diepgang: actuele en vernieuwende theorieën en praktijkvoorbeelden
#  de beste service en verzorging
#  interactie en netwerkmomenten (mix van luisteren, denken en zelf doen)
#  wij streven altijd naar een minimale beoordeling van een 8 van de deelnemers. 

___________________________________________________________________________________

CEDEO-erkend 
Focus Learning Journeys is Cedeo-erkend voor open bedrijfsopleidingen. Het klantentevredenheidsoordeel van 98,8% is een duidelijk signaal waaruit blijkt dat kwaliteit bij ons voorop staat. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst.

De quotes van deelnemers uit het Cedeo-onderzoek:
 Focus Learning Journeys luistert goed naar wat in de samenleving speelt en weten de juiste sprekers te strikken
• Ik denk dat zij aan de top zitten met hun sprekers
• Menig instituut kan een voorbeeld nemen aan hen. Je wordt echt in de watten gelegd.

CEDEO___________________________________________________________________________________


NBA
-erkend (=NIVRA + NOvAA)
De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de organisatie waarin het NIVRA en de NOvAA hun krachten bundelen. NBA heeft Focus Conferences erkend als onderwijsinstelling. Dit betekent dat iedereen die verbonden is aan NBA/NIVRA/NOvAA bij al onze trainingen PE-punten kan aanvragen. Het aantal te verkrijgen PE-punten staat altijd per programma vermeld op onze brochures en op onze website. 

NBA / PE-punten
"We spend a lot of time teaching leaders what to do. We don’t spend enough time teaching leaders what to stop." Marshall Goldsmith