Maatwerk en incompany

Company specific

Incompany - Sprekersbureau - Groepsarrangementen

 

Incompany-programma

 

A. Onze programma’s bij u in huis
Veel programma’s die wij aanbieden kunnen speciaal voor u incompany worden verzorgd. Bij deze ‘inhouse’ trainingen leggen we de klemtoon op de door u aangegeven onderwerpen en passen we de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan naar uw praktijk. Zo haalt u nog meer effect uit onze trainingen. Of u nu een dagdeel, een gehele dag of een mini-collegereeks wilt, wij regelen het voor u. 

Alle inspirerende programma’s worden samengesteld volgens het concept van Focus Learning Journeys:
• Onze programma’s worden aangepast aan uw wensen
• Altijd met geweldige sprekers en een actuele, praktische inhoud
• Deskundigheid: een gedetailleerde uitvoering
• Snelle start mogelijk: starten binnen een maand is mogelijk

B. Maatwerk: uw eigen programma
Heeft u een geweldig idee voor een eigen programma of (netwerk)evenement, maar beschikt u niet over de benodigde ervaring of tijd om het te organiseren? Geen punt, wij helpen u graag! Wij organiseren sinds 1997 hoogbeoordeelde programma’s en zijn daardoor uiterst bedreven in:

• Het opzetten van een inhoudelijk sterk en bijzonder inspirerend programma op het gebied
    van management, strategie, psychologie en leiderschap
• Het verzorgen van de logistiek en coördinatie
• Het regelen van de juiste sprekers (zie het kopje Sprekers-bureau* hieronder)

Meer informatie aanvragen

 

Sprekers-bureau

Heeft u zelf de inhoud van het programma al rond, maar bent u wel nog op zoek naar een inspirerende spreker die zijn/haar publiek eens even goed wakker schudt? Wij werken al jaren met de beste sprekers op het gebied van management, strategie, psychologie en leiderschap. Denk bijvoorbeeld aan Dick Swaab, Mathieu Weggeman, Léon de Caluwé, Margriet Sitskoorn of Jaap Boonstra. Wij zoeken samen met u de spreker uit die het beste bij uw event past en regelen de rest.

Meer informatie aanvragen

 

Groepsarrangementen

Samen leren: de hele afdeling samen op de hoogte

Steeds meer organisaties sturen meerdere mensen naar onze programma's. Dat maakt het toepassen van de inzichten een stuk makkelijker: iedereen van de afdeling is bijgespijkerd en kan direct met elkaar aan de slag. Als u met meerdere personen wilt deelnemen aan één van onze programma’s, dan profiteert u van een aantrekkelijke korting op de deelnameprijs. Maar er zijn meer mogelijkheden als u zich aanmeldt met een groep, denk bijvoorbeeld aan een vervolgsessie, een lunch met de spreker(s) of meer.

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem contact op met Remco Gerritsma voor een oriënterend gesprek. Bel 030 800 04 20 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Meer informatie aanvragen

“Whenever you see a successful business, someone once made a courageous decision.” Peter Drucker