Focus Learning Journeys

Focus Learning Journeys

De ontdekkingsreis met Focus learning journeys

Iedereen is onderweg. Iedereen heeft een (leer)reis. De vraag is wat jou volgende stap wordt en in welke richting die is.

FLJ heeft maar 1 missie: jouw faciliteren in je leerreis.

Hoe we dat doen? We houden voor jou de beste masterclasses, collegereeksen en coachingssessies met de beste docenten en sprekers van Nederland en daarbuiten.

Of het nou gaat om jezelf, je team of je organisatie.

Betrokken en vanuit de inhoud.

Menselijke maat

De menselijke maat is voor ons altijd het vertrekpunt van iedere reis. Want uiteindelijk is een team of organisatie ‘gewoon’ een verzameling mensen met ieder zijn eigen én een gezamenlijke reis. 

Nieuwe bestemmingen

Of het nu gaat om je leiderschapsstijl, interpersoonlijke vaardigheden, het brein, slim omgaan met je tijd of bereiken wat je wilt: ontwikkeling is een ontdekkingsreis van gevestigde naar vernieuwende inzichten. Een weg afleggen van oude naar nieuwe denkbeelden, kennis en daaruit voortvloeiend gedrag. FLJ faciliteert reizen naar nieuwe persoonlijke bestemmingen. Soms ligt die buiten jezelf soms in jezelf.

Onder leiding van ervaren verkenners en ontdekkingsreizigers die een deel van deze nieuwe gebieden al hebben ontdekt, die deze gebieden in kaart hebben gebracht gebracht en die deze gebieden hebben doorleefd. Mensen die boeken hebben geschreven, onderzoek hebben gedaan of die ervaringsdeskundige zijn. Want we sluiten graag aan bij Aristoteles:

“We moeten er voor waken geen onverteerd voedsel op te spugen”

Kom in beweging

Heb je zin om platgetreden paden te verlaten en nieuwe wegen in te slaan naar nieuwe vergezichten? Kom dan naar een van onze masterclasses, collegereeksen of trakteer jezelf op een topcoach.

Uitgangspunten

  • Opleiden gaat over karaktervorming en niet over kennisobesitas en managementpraatjes
  • De menselijke maat staat altijd voorop
  • Aandacht en veiligheid cruciaal als je wilt leren
  • Invloed uitoefenen is niet aan een functie gebonden
  • We moeten ervoor waken geen onverteerd voedsel uit te spugen
  • Betekenisgeving vindt niet plaats tussen de oren, maar tussen de neuzen
  • Als je geen plan hebt voor je eigen leven, word je onderdeel van andermans plannen
  • Iedereen mag zichzelf coach noemen, daarom leggen wij ons oor graag te luister bij de wetenschap
  • We werken alleen met de echte top

Deze uitgangspunten zijn een rode draad bij alles wat we ondernemen en doen. 

Wie gaat reizen, moet eerst gaan zitten

Iedereen heeft een learning journey. We zijn allemaal onderweg in het leven. De vraag is wat jouw volgende stap wordt en in welke richting die is. Bel of mail ons als je hierover met ons van gedachten wilt wisselen. 

 

“Effective leadership is putting first things first. Effective management is discipline, carrying it out.” Stephen M.R. Covey