Nieuwe vormen van werk in het post-corona tijdperk

Nieuwe vormen van werk in het post-corona tijdperk

We zijn alweer aangekomen bij de laatste video van de pre-masterreeks ‘Leiderschap in tijden van Crisis’, een digitale proeverij van onze echte Masters – topsprekers op gebied van leiderschap en verandering – die leidinggeven in crisistijd belichten vanuit verschillende invalshoeken.

Dr. Kilian Wawoe heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de invloed van corona op de verhoudingen op het werk. Hij ontvangt je in zijn huis – zijn werkplek van de afgelopen maanden – om je hier meer over te vertellen: over de toekomst van het klassieke performance model, nieuwe vormen van werken, én nieuwe vormen van belonen en motiveren in het post-corona tijdperk. Hij neemt je mee in zijn learning journey…

Schrijf je via deze pagina in voor de gratis premaster 'Leiderschap in tijden van Crisis' van 4 videos.

Dit is de laatste video van de reeks, dus dan ontvang je direct de link naar alle videos van de premaster reeks (Toon Gerbrands, Oscar David, en Kilian Wawoe).

Meer horen van Kilian Wawoe? Dat kan!

Geschreven door Focus Learning Journeys op 19 oktober 2020

Gerelateerde evenementen

"Leaders establish the vision for the future and set the strategy for getting there." John Kotter