‘Betekenisvolle tegenslagen: Macht & Onmacht in tijden van crisis’

‘Betekenisvolle tegenslagen: Macht & Onmacht in tijden van crisis’

De derde video van de pre-master videoreeks 'Leiderschap in Tijden van Crisis' staat online! Een digitale proeverij van inzichten, oefeningen en reflectie met Toon Gerbrands Oscar David en Kilian Wawoe.

‘’Hoe kan je in tijden van crisis als leider niet alleen hoop houden voor jezelf, maar hoe kan je ook perspectief bieden aan de mensen die je leiding geeft? Hoe voer je macht integer uit?’’ Oscar neemt je mee naar het Joods Monument bij het Spoorwegmuseum in Utrecht voor een pre-master college over macht, onmacht, rouwverwerking en de toepassing op leiderschap.

Schrijf je via deze pagina in voor de gratis premaster 'Leiderschap in tijden van Crisis' van 3 videos. Dan krijg je direct de link naar de videos van Toon Gerbrands en Oscar David, én ontvang je de laatste video over een paar weken in je inbox!

Oscar David in levende lijve ontmoeten? Ook dat kan!

Geschreven door Focus Learning Journeys op 16 september 2020

Gerelateerde evenementen

Enorme drive, passie en humor!