Waarden Gedreven Leiderschap, met Impact!

Waarden Gedreven Leiderschap, met Impact!

Vandaag lanceren we de tweede video in de pre-master videoreeks ‘Leiderschap in tijden van Crisis’, een digitale proeverij van onze echte Masters – topsprekers op gebied van leiderschap en verandering – die leidinggeven in crisistijd belichten vanuit verschillende invalshoeken.

Prof. dr. Gabriël Anthonio neemt je in deze video over ‘Waarden Gedreven Leiderschap, met Impact’ mee naar de Mesdag kliniek, de TBS kliniek in Groningen waar hij directeur is geweest, om zijn lessen uit tijden van crisis bij de kliniek te delen.

‘’Leiderschap gaat over invloed uitoefenen, niet van boven naar beneden, maar van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.’’ Wat is waarden gedreven leiderschap, is leiderschap ontwikkelbaar, en hoe ga je om met stress en onvoorspelbaarheid in deze tijd?

Schrijf je via deze pagina in voor de gratis premaster 'Leiderschap in tijden van Crisis' van 4 videos. Dan krijg je niet alleen direct de link naar de video van Gabriel Anthonio, maar ook naar de eerste video van Toon Gerbrands, én ontvang je elke drie weken een nieuwe video in je inbox!

Gabriël Anthonio ontmoeten? Dat kan! 

Gerelateerde evenementen

“Effective leadership is putting first things first. Effective management is discipline, carrying it out.” Stephen M.R. Covey