Update - 22 maart 2020

Update - 22 maart 2020

Bij Focus haken we graag aan bij autoriteiten in hun vakgebied, dat ben je van ons ook gewend. Wetenschappers en praktijkexperts. We willen weg blijven van speculatie en 'fake-news'. Laten we voor Corona nieuws daarom vooral naar de site van het RIVM gaan en laten we met zijn allen hun advies opvolgen!

Alles bijhouden is een illusie

En als we een tip mogen geven: vraag jezelf af of je wel álles moet willen weten en bijhouden. We zijn gekluisterd aan huis en dit is een prachtige tijd om te ontkoppelen en creatief te zijn! Wat ga jij doen met de ruimte die vanaf nu in je agenda ontstaat?* 

'Begin with the end in mind'

Een grote vraag is hoe jij uit deze crisisperiode komt. Heb jij daar invloed op of niet? Onze conclusie: juist omdat je nu wordt geconfronteerd met onbeheersbare zaken, is het belangrijk om je te focussen op je cirkel van invloed. En met een beetje creatief nadenken kom je hierin een heel eind. Zo kun je je eigen 'mission statement' nog eens mooi heroverwegen en op papier zetten. Of je begint met een dagboek. Dit is een tijd om te Focussen....en dat betekent dat je je geregeld terugtrekt en afsluit voor afleiding en eenzijdige informatie overdracht. Denk bijvoorbeeld eens na over wat onzekerheid werkelijk voor jou betekent. Of angst of onvoorspelbaarheid of luisteren....

Wat is jouw leervraag?

Graag blijven wij juist nu betrokken bij jouw leervragen en jouw learning journey. Wij zijn erg benieuwd naar jouw leervragen op dit moment en vragen je om die met ons te delen. Onze experts** zijn bereid om jouw vragen te beantwoorden en wij zorgen dat jouw vraag op de juiste plek komt. Mail je vraag (geschreven of filmpje) naar info@focuslearningjourneys.nl

Op deze manier blijven we samen leren vanuit een vraag-gestuurde modus.  

Praktische mededelingen

Secure Base Leadership 18 t/m 20 maart 2020

De 3 - daagse masterclass Secure Base Leadership met prof. dr. Andre Wierdsma en Mil Rosseau die van 18 t/m 20 maart zou plaatsvinden, verplaatsen we naar het najaar: van 11 t/m 13 november. We hebben dit in goed overleg besloten met onze deelnemers, de trainers en locatie Woudschoten. 

The fine art of leadership 8 en 9 april 2020

De duur van de huidige overheidsmaatregelen is voorlopig tot 6 april. Dit betekent dat

  • deze masterclass vooralsnog op doorgaan staat, mits de overheid dat toestaat
  • we werken aan een alternatief in het najaar indien we genoodzaakt zijn om deze masterclass te annuleren.

De incompanytrajecten

  • 'Breinkunde in het onderwijs',
  • 'Skills4Life' en
  • de veerkrachtsessies met Michael Portzky zijn naar het najaar verplaatst. 

Deze situatie is tijdelijk. Wij geloven oprecht in de kracht van écht contact en verbinding. We focussen ons nu verder op ons najaarsaanbod voor jou en we vertrouwen erop je in het najaar te mogen ontmoeten.

Remco Gerritsma, CEO, Focus Learning Journeys 

* We realiseren ons dat niet iedereen er tijd bij krijgt in deze crisisperiode en we zijn dankbaar voor de mensen die zich op dit moment keihard inzetten voor onze gezondheid en veiligheid!

**Onze experts vind je o.a. in ons najaaraanbod. Je kunt denken aan mensen als dr. Elke Geraerts, prof. dr. Theo Compernolle, Anneleen de Lille, prof. dr. Gabriël Anthonio, Oscar David, Toon Gerbrands, prof. dr. Walter Baets, Menno Lanting e.a.   

Gerelateerde evenementen

Enorme drive, passie en humor!