De best beoordeelde sprekers van 2016

De best beoordeelde sprekers van 2016

Top 5 sprekers:

1. Remco Claassen 9,7 – De essentie van leiderschap

Remco Claassen richt zich tijdens zijn training op de ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effecitviteit. Remco is al dertien jaar op rij de best beoordeelde trainer binnen ons programma.

Quote: “Remco straalt energie uit. De tijd vliegt en je luistert ademloos. Hij weet je te raken.” Ylse van der Schoot van Oikocredit

2. Margriet Sitskoorn 9,1 – Breinkunde in het onderwijs

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg en associate professor en hoofd van de Cognitieve Neuroscience Unit van het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag. Dit jaar heeft zij een tweede plaats veroverd met een 9,1 voor haar college.

Quote: ‘Wauw wat een energie. Erg motiverend.’ Ingrid Wibbelink van Graafschap College


3. Ben Tiggelaar 9,0 – Verandermanagement

Ben Tiggelaar is Nederlands bekendste managementautoriteit, gespecialiseerd in management, gedrag en verandering. Ben Tiggelaar is een begenadigd spreker en staat dit jaar op een gedeelde derde plek in onze top vijf van sprekers uit 2016.

Quote: “Prachtige reeks, serie sluit goed op elkaar aan en de docenten verwijzen naar elkaars colleges. Goed georganiseerd.” Mieke van Heeringen van Noorderbreedte


4. Gabriël Anthonio 9,0 – Verandermanagement

Ben deelt zijn derde plek met niemand minder dan Gabriël Anthonio. Volgens Anthonio is er in de (semi)publieke sector behoefte aan waarden gedreven leiderschap in plaats van management dat voornamelijk gericht is op processen. In al zijn colleges weet hij dit overtuigend en persoonlijk over te brengen.

Quote: “Erg waardevol. Pakkende colleges en praktische toepassing van theoretische modellen en strategieën in de organisaties.” Greta Mulder van People Vision.


5. Steven van Belleghem 9,0 – Organisatie 3.0

Steven van Belleghem is een expert in het benadrukken van klantgerichtheid in de digitale wereld. Hij is de auteur van 'de Conversation Company' en 'de Conversation Manager', winnaar PIM-literatuurprijs 2010 en heeft meer dan 23.000 exemplaren verkocht. Met zijn college in de reeks Organisatie 3.0 heeft ook Steven een derde plek weten te bemachtigen.

Quote: “Hij weet het hart echt te raken. Echt digitale informatie met een human touch overgoten met humor.” Annet Tramper van Zorgstroom

Voor meerdere programma’s zijn reeds nieuwe data voor 2017 bekend. Voor meer informatie kunt u op de link naar het desbetreffende programma klikken. Als er nog geen datum bekend is, dan wordt u doorverwezen naar het programma met de laatste datum. Wilt u op de hoogte worden gehouden? Klik dan hier en ontvang zo snel mogelijk bericht wanneer een nieuwe datum bekend is. Of bekijk hier het huidige programma-overzicht van 2017!

Gerelateerde evenementen

"Leaders establish the vision for the future and set the strategy for getting there." John Kotter