Video-reeks ‘Het vormgeven van verandering’

Via Hans Vermaak & Crowdale.com
Dat verandertrajecten niet eenvoudig zijn, kan iedereen die er mee te maken heeft gehad beamen. In deze online collegereeks bespreekt Hans Vermaak hoe u de kans op een succesvol verandertraject aanzienlijk vergroot.

Hans Vermaak behandelt de zes weeffouten die continu terugkomen bij het bouwen aan verandering. Daarnaast geeft hij inzicht in het veranderontwerp. Dit vormt de cruciale verbindende schakel tussen begrijpen en ingrijpen, tussen diagnose en interveniëren. Juist in dit ontwerp schuilen zes veelgemaakte weeffouten die veranderplannen onwerkbaar maken. Hoe zien deze fouten eruit? Hoe herkent u ze? En het belangrijkste, hoe voorkomt u ze?

De opbouw van de video-reeks
Introductie
1. Tussen wens en realiteit 
2. Hefboomwerking 
3. Palet van veranderstrategieën
4. Combineren van interventies
5. Kiezen in finesse en diepgang 
6. De vergeten rol van de veranderaar
Afsluiting

=> Bekijk hier de gratis video-reeks op HansVermaak.com

 

Meer weten?
Deze video-reeks behandelt de basics van succesvol verandermanagement. Bent u vertrouwd met de basics en wilt u dieper de materie induiken? Hans Vermaak verzorgt ieder jaar de masterclass 'Veranderkunde voor gevorderden'. U krijgt in 3 dagen de munitie om weerbarstige veranderingen op een effectievere manier aan te pakken.

Geschreven door Hans Vermaak op 25 november 2015

Gerelateerde evenementen

“Whenever you see a successful business, someone once made a courageous decision.” Peter Drucker