David Allen op #9 in Leaders top 30

De American Management Association (AMA) deed een onderzoek naar de leaders in business. Een mooie reeks namen met op nummer 9 productiviteitsgoeroe David Allen. Hiermee bevestigt David Allen weer eens zijn naam als 's werelds meest invloedrijke autoriteit op het gebied van persoonlijke en organisatorische effectiviteit.

Bekijk hier de top 30 leiders van 2014

Meer weten? David Allen komt dit najaar naar Nederland! 
David Allen komt op 13 oktober 2015 naar Nederland voor een seminar over o.a. Getting Things Done. Op Nyenrode Business Universiteit zal The Dave, zoals zijn adepten hem liefkozend noemen, een dag lang zowel beginners als gevorderden in de methodiek toespreken.

Geschreven door Focus Learning Journeys op 18 maart 2015

Gerelateerde evenementen

"Leaders establish the vision for the future and set the strategy for getting there." John Kotter