Verbazend Leiderschap - gratis E-Leader voor Leiders

Alstublieft! Binnen handbereik ligt een unieke, multimediale
E-Leader voor Leiders: een juweeltje van moderne eenvoud met nuchtere ideeën over Leiderschap. Praktisch, geschreven in alledaagse taal, met toepasbare testen, inspirerende filmpjes en markante muziek. Een soortgelijk E-boek verscheen niet eerder in de managementwereld.

Wat vindt u in dit E-boek?

In dit E-boek over Leiderschap vindt u heldere, onverbloemde columns en artikelen die handvatten bieden voor de praktijk van elke dag. De vele herkenbare voorbeelden leveren inzicht: wat werkt wel, wat niet?

Verbazend Leiderschap is ingedeeld in vier samenhangende hoofdstukken. Met in ieder blok: (1) Tekst om te lezen en over na te denken. (2) Een test om inzicht in uzelf te krijgen. (3) Filmpjes om naar te kijken en te luisteren. (4) Muziek om te ervaren -als toonkunst die de tekst accentueert.

• Begin bij het eind en mobiliseer inspiratie, veerkracht en overtuiging.
• Doe het vooral samen met klanten, medewerkers en ongebruikelijke stakeholders.
• Leer, verbeter en vernieuw permanent en pak dat regelmatig anders aan.
• Blijf met beide benen op de grond en geef het goede voorbeeld.

Wat kunt u met dit E-boek?

In dit overzichtelijk ‘Doe-book’ kunt u grasduinen en al doende uzelf de maat nemen. Tegelijkertijd kunt u het gebruiken als werkboek voor uw directieteam of managementteam. Een eenvoudig idee: neem het onderdeel dat past bij wat nodig is. Laat iedereen de test doen en de uitkomsten delen. Bespreek de literatuur en bekijk samen het filmpje.

Welke visie zit achter dit E-boek?

Als twee mensen met een totaal andere aanvliegroute troffen Bea Annot en Willem Mastenbroek elkaar op de leiderschapswerkvloer van ManagementSite en ontdekten verwantschap in visie en fascinatie. Leiderschap gecomprimeerd in drie zinnen: wees open en eerlijk. Zorg voor resultaat en rendement. Heb lef en neem verantwoordelijkheid.
Voor schrijvers geldt hetzelfde: zeg onomwonden wat je wilt zeggen. Vertel wat werkt en niet werkt. Durf je nek uit te steken.
Last but not least: de combinatie van de auteurs Willem MastenbroekBea Annot levert plezier en meerwaarde. Wij delen dat graag.

U kunt het hier gratis downloaden. Het is beschikbaar als PDF. Op een tablet verdient het aanbeveling om de PDF te lezen in de Adobe Reader (gratis te downloaden). Binnenkort is deze multimediale E-Leader ook als App gratis beschikbaar.

Dit is zoals een E-boek bedoeld is.” Mathieu Weggeman 

Geschreven door B. Annot & W. Mastenbroek op 24 mei 2013

Gerelateerde evenementen

“Lead from the back — and let others believe they are in front.” Nelson Mandela